Sequoia Indien og Sydøstasien udvider tjeksortimentet til Surge-programmet i de tidlige stadier – TechCrunch

0
Sequoia Indien og Sydøstasien udvider tjeksortimentet til Surge-programmet i de tidlige stadier – TechCrunch

Sequoia Indien og Sydøstasien udvider rækkevidden af ​​sin checkstørrelse til Surge-programmet, da det store venturefirma forsøger at gøre sine seed-investeringer mere “relevante for et større sæt af grundlæggere,” sagde det torsdag.

Venturefirmaets checkstørrelse for det tre år gamle Surge-program, som tidligere har investeret mellem 1 og 2 millioner dollars i startups i de tidlige stadier i regionen, vil nu gå op til 3 millioner dollars, hedder det. Der er heller ingen gulvstørrelse til investeringsområdet, som kan starte fra $300.000 eller mindre, sagde firmaet.

Bevægelsen kommer, efterhånden som firmaet, den mest magtfulde og indflydelsesrige ventureinvestor, indser, at nogle af de startups i de tidlige stadier, som det støtter op gennem Surge-programmet, har brug for mere kapital, især under de nuværende markedsforhold, mens nogle virksomheder er på et så begyndende stadie – hvor de ikke har et produkt, for eksempel – hvem kunne klare sig med mindre checks, sagde Rajan Anandan, en administrerende direktør hos Sequoia Indien og Sydøstasien, i et interview med TechCrunch.

Anandan, der tidligere fungerede som leder af Google Indien og Sydøstasien og var en af ​​de mest produktive engleinvestorer, før han kom til Sequoia, afviste ideen om, at beslutningen er et svar på de nuværende markedsforhold og sagde, at Sequoia havde formuleret ændringen for flere måneder, men sagde “i denne sammenhæng ville det være endnu mere nyttigt.”

Da størrelsen af ​​dets investering ændrer sig, sagde firmaet, at det ikke ønsker at tage mere ejerskab i de unge startups. Aktieintervallet i forhold til dets investeringer vil fortsætte mellem 10 til 20% som loftgrænsen, mens der vil være mere fleksibilitet til gulvintervallet, sagde han.

Surge-teamet. Billedkreditter: Sequoia Indien og Sydøstasien

Sequoia startede Surge-programmet, som ligner Y Combinators model, i 2019. Firmaet udvælger 15 til 20 startups hvert halve år eller deromkring efter at have evalueret hundredvis af ansøgninger og personlige møder og grupperer dem i kohorter. Kohorten bruger 16 uger på at lære det grundlæggende i at finde deres stemme, bedste praksis og etablere forhold til jævnaldrende.

Firmaet, som har kørt seks sådanne kohorter til dato, sagde, at det har støttet 112 startups gennem Surge-programmet, som tilsammen har rejst over 1,5 milliarder dollars i opfølgningsrunder. “Over 20% af Surge-startups var præ-lancering, da vi samarbejdede med dem,” sagde Sequoia.

Omkring 10 % af Surge-startups – som har inkluderet startups som Doubtnut, Scaler Academy, Khatabook, Bijak, Classplus, Hevo Data, Juno, Atlan, BukuKas, Plum og Apna Club – har bygget produkter og tjenester til verden. I den seneste kohorte byggede 50 % af Surge-virksomhederne til de globale markeder fra dag ét, sagde firmaet.

Men i modsætning til YC’s batches ændrer størrelsen af ​​Surge-kohorten sig ikke. “Vi kan godt lide 15-20-tallet. Vores kohortestørrelser vil stort set forblive de samme. Vi har 30 medlemmer for Surge, der spænder mellem folk, der hjælper virksomheder med teknologi, marketing og økonomi. En af de ting, vi har lært, er, at det at holde kohorten til dens nuværende størrelse giver os mulighed for at gå meget dybt ind i hver enkelt af vores virksomheder,” sagde han.

Hver deltager i Surge-programmet får adgang til en yderligere frynsegoder til en værdi af $2 millioner som omfatter cloud-kreditter hos Google, Microsoft og AWS, virksomhedskort, populære udviklere, analyse-, marketing- og kommunikationsværktøjer og forsikrings- og overholdelsestjenester. Sequoia hjælper disse virksomheder med at finde tidlige kunder og forbinder dem også med topinvestorer til serie A-finansiering.

Sequoia gør også op med en dedikeret fond til Surge-programmet. Tidligere rejste det 195 millioner dollars to gange til programmet i den tidlige fase, men nu vil det trække kapital direkte fra moderskibet, som afslørede rekordstore midler på 2,85 milliarder dollar til regionen tidligere på måneden. “Du kan roligt antage, at vi vil investere mere end nogensinde gennem Surge,” sagde han.

Selv med den nuværende markedsnedgang, som har fået teknologiaktier til at falde til rekordlave niveauer i de seneste år og reduceret værdiansættelsen af ​​private virksomheder, Anandan sagde, at flere unge virksomheder end nogensinde søger om at deltage i Surge-programmet, og at han ikke har bemærket nogen afmatning i entusiasme i økosystemet.

lignende indlæg

Leave a Reply