Ro skærer 18 % af medarbejderstaben på trods af et indsnævret fokus og rejste yderligere kapital – TechCrunch

1
Ro skærer 18 % af medarbejderstaben på trods af et indsnævret fokus og rejste yderligere kapital – TechCrunch

Roen enhjørning i sundhedssektoren, der sidst rejste 150 millioner dollars for blot måneder siden til en værdiansættelse på 7 milliarder dollars, har skåret 18 % af sit personale for at “administrere udgifter, øge effektiviteten af ​​vores organisation og bedre kortlægge vores ressourcer til vores nuværende strategi,” skrev ledelsen i en e-mail indhentet af TechCrunch og bekræftet af flere kilder.

“På grund af vores forpligtelse til at beskytte patientens sundhedsoplysninger, vil der ikke være en overgangsperiode for dem, der forlader virksomheden,” fortsætter e-mailen. “Vi ved, at dette vil føles brat, og håber, at du kan finde alternative måder at forbinde på for at sige farvel til dine holdkammerater.” Berørte medarbejdere får to måneders fratrædelsesgodtgørelse og støtte til jobformidling. Sundhedsenhjørningen tilbyder to måneders betalte sundhedsydelser.

Ro bekræftede nyheden til TechCrunch og gav en kopi af den førnævnte e-mail, som CEO Zachariah Reitano sendte til personalet. En talskvinde sagde, at Ro stadig ansætter.

Afskedigelsen i dag, pr. kilde, påvirker det meste af Ro’s rekrutteringsteam. En anden kilde siger, at meddelelsen var uventet, og at de nuværende medarbejdere fik at vide om nedskæringen af ​​arbejdsstyrken via Zoom uden mulighed for at stille spørgsmål. I e-mailen hævder Ro, at folk, der var berørt af fyringerne, blev fortalt i 1:1-samtaler.

I e-mailen siger ledelsen, at de har taget skridt i løbet af de sidste seks måneder for at forberede sig på en mulig nedtur, herunder at indsnævre fokus og rejse yderligere kapital. Den kapital, de hentyder til, på trods af at den er til en højere værdiansættelse, blev udelukkende finansieret af eksisterende investorer. Finansieringsbegivenheden var mindre end den foregående runde. Fraværet af nye investorer signalerede, at virksomheden holdt sig til folk, der allerede har økonomiske interesser i virksomhedens fremtidige succes.

Ros beslutning om at afskedige folk kommer efter, at en række direktører forlod virksomheden, herunder Ro COO George Koveos, GM for Ro Pharmacy Steve Buck og senest Modern Fertility-medstifter Afton Vechery. Vechery’s afgang, som skete omkring et år efter, at hendes virksomhed blev opkøbt af Ro, har været rygter i over seks måneder – først udløst af en medarbejderudvandring, der toppede sidste år. På det tidspunkt talte tidligere og nuværende medarbejdere om stigende spændinger hos Ro, som var forårsaget af sundhedsteknologivirksomhedens manglende evne til at opnå meningsfuld indtjening fra nyere produkter.

Dens ED-linje tegner sig fortsat for halvdelen af ​​sundhedsteknologi-enhjørningens omsætning. I en erklæring sagde selskabet, at det sideløbende med dets opkøb og apoteksvækst lancerede Ro Mind for mental sundhed og Ro Derm for hudpleje. I en erklæring som svar på TechCrunch’s 2021-undersøgelse af Ro’s kultur og forretning sagde Reitano, at Derm er i gang med at tjene over 20 millioner dollars i omsætning i 2021. Han sagde også, at ikke-romersk omsætning vokser hurtigere end Roman, angiveligt 150% år. over år.

I en tidligere, separat e-mail sendt til medarbejderne sagde Ro-ledelsen, at de vil bruge “mere energi og ressourcer på færre initiativer” i resten af ​​Q2 og H2. ”At indsnævre fokus betyder ikke, at vi vil lancere færre produkter eller tjenester til patienter. Faktisk tror vi, det vil have den modsatte effekt. Vi vil øge hastigheden af ​​innovation for patienterne,” fortsætter notatet og bemærker også, at det vil bygge “nye produkter til eksisterende patienter.”

“Mantraet for resten af ​​året (og potentielt derefter) vil være vækst med disciplin,” fortsatte e-mailen. En helt anden følelse end lige sidste år, hvor virksomheden løb om at blive “Amazon of healthcare.”

lignende indlæg

Leave a Reply