Paramount+ annoncerer plan for 150 internationale originaler forud for lancering i Storbritannien og Irland – TechCrunch

0
Paramount+ annoncerer plan for 150 internationale originaler forud for lancering i Storbritannien og Irland – TechCrunch

Over et år efter den første lancering i USA vil streamingtjenesten Paramount+ være tilgængelig i Storbritannien og Irland onsdag den 22. juni. Dens internationale liste med syv nye titler var annonceret mandag, inklusive dets planer om 150 internationale originaler inden 2025.

Den globale udvidelse af streamingtjenesten blev først annonceret i maj. Mange USA-baserede streamingtjenester går nu ind i nye lande og territorier, såvel som de investerer i internationalt indhold for at tiltrække nye målgrupper og diversificere deres indholdstilbud over hele kloden. Disney+ er for eksempel for nylig lanceret på 16 markeder i Mellemøsten og Nordafrika. Streamingtjenesten sigter mod at udvide til 160+ lande inden finansåret 2023.

Selvom Paramount+ betragtes som en yngre streamer end sine rivaler Disney+, HBO Max og Netflix, er virksomheden forpligtet til at ekspandere på store internationale markeder, mens kapløbet om global dominans fortsætter for amerikanske streamingtjenester.

Sidste uge, Paramount+ lanceret i Sydkorea i et partnerskab med TVING. Derudover er lanceringer i Italien, Tyskland, Frankrig, Østrig og Schweiz fastsat til udgangen af ​​2022. Paramount+ lanceres i Afrika og Mellemøsten i 2023, samt i Indien i samarbejde med Viacom 18.

Resten af ​​markederne i Europa har Paramount og Comcast samarbejdet om at lancere en ny tjeneste kaldet SkyShowtime. Kommer senere i år vil tjenesten være tilgængelig i Albanien, Andorra, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Ungarn, Kosovo, Montenegro, Holland, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien , Slovakiet, Slovenien, Spanien og Sverige.

Tidligereafslørede Paramount+ sin vilje til at give grønt lys for 50 nye scriptede originaler i år, med tidligere annonceret titler som “Sexy Beast” (fra Storbritannien), “The Chemistry of Death” (Tyskland), “Bosé” (Spanien), “Fallaci” (Italien), “Impact” (Frankrig) og “Los Enviados” (Mexico) , blandt andre.

I mandags afslørede Paramount+ flere kommende titler, herunder “Murder of God’s Banker”, en dokumentarserie om mordet på den italienske bankmand Roberto Calvi i 1970’erne; en fransk fantasy-gyserserie kaldet “Mask: Marie Antoinette Serial Killer;” en tysk thriller “A Thin Line;” et tysk drama “Sheiken;” et italiensk true-crime-drama kaldet “Circeo;” en mexicansk krimi “Sinaloa’s First Lady” og en mexicansk spændingsthrillerfilm “One Must Die”.

Derudover vil internationale seere, der abonnerer på Paramount+, komme til at se eksklusive originaler, storfilm fra Paramount Pictures og et bredt udvalg af populære shows som “Star Trek: Strange New Worlds”, “Halo”, “The First Lady” og mere .

“Paramounts historie begyndte med det længstvarende studie i Hollywood, og i dag spænder vi over hele kloden med vores verdensomspændende produktionsstudier, der skaber hits til publikum over hele verden, som nu bor samlet ét sted: Paramount+,” EVP og International General Manager Marco Nobili sagde i en erklæring. “Da tjenesten fortsætter med at ekspandere internationalt, er der en fantastisk mulighed for indhold til at rejse globalt, hvilket åbner op for en verden af ​​muligheder for talenter og skabere, da vi planlægger at bestille 150 internationale originaler inden 2025 og samtidig levere utrolig værdi til abonnenter på Paramount+.”

I dag vil virksomheden også have en drone show i Birmingham med 600 droner – det største droneshow i Storbritannien. Skuespillet vil indeholde en QR-kode, som giver seerne en gratis syv-dages prøveversion af streamingtjenesten. Paramount Global har gjort dette før for at promovere sin sci-fi-serie “Halo” i marts, men med 400 droner flyver over Austin, Texas.

For yderligere at begejstre potentielle abonnenter i Storbritannien og Irland afslørede Paramount+ en to minutters teaser med Uma Thurman og Jack Whitehall i hovedrollerne.

lignende indlæg

Leave a Reply