NFT-sommeren i New York er i fuld gang midt i kryptovinteren – TechCrunch

0
NFT-sommeren i New York er i fuld gang midt i kryptovinteren – TechCrunch

Billedkreditering: TechCrunch

NFT NYC-konferencen i denne uge har bragt horder af web3-entusiaster til Times Square i en ekstravagant fest, der skiller sig ud mod det meget mindre sprudlende kryptomarked. Der har været yachtfester, berømtheder og endda en Snoop Dogg-imitator, der løber rundt i begivenheden.

Hej og velkommen tilbage til Kædereaktion podcast, hvor vi pakker ud og forklarer de seneste kryptonyheder, dramaer og trends, og opdeler det blok for blok for krypto-nysgerrige.

På vores show i denne uge talte vi om NFT-markedet, og hvorfor det ser ud til at give et lille pusterum fra den totale undergang og dysterhed, der foregår i teknologien i disse dage. Vi talte også om en anden stor undersektor af web3 – DAO’er – og pakkede to seneste nyheder om DAO-drama ud.

Vi kredsede også tilbage til nogle nyheder, der involverede en retssag, dogecoin og Elon Musk, selve “dogefather”.

Vores gæst: Latashá

Vi talte med den musikalske og visuelle kunstner Latashá i denne uge om, hvordan hun har brugt NFT’er til at kræve ejerskab af og leve af sit kreative arbejde – og hjælpe andre kunstnere med at gøre det samme. Hun delte også, hvad hun har været vært ved NFT NYC, en festivaloplevelse kaldet Zoratopia på vegne af NFT-platformen Zora, hvor hun er leder af community.

Chain Reaction podcast-episoder udkommer hver torsdag kl. 12:00 PDT. Abonner på os på Æble, Spotify eller din alternative podcastplatform for at følge med os hver uge.

lignende indlæg

Leave a Reply