Meta tilføjer stemmestyring til Horizon Worlds, som som standard er livechat med fremmede – TechCrunch

0
Meta tilføjer stemmestyring til Horizon Worlds, som som standard er livechat med fremmede – TechCrunch

Meta vil måske snart have, at alle hopper ind i dets legende virtuelle riger, men nogle brugere er indstillet på et chok.

I tjenesten for at presse folk til at socialisere i Horizon Worlds, har det virtuelle sociale netværk stemmechat aktiveret som standard. Som enhver – især enhver kvinde – der har spillet et online multiplayer-spil i det sidste årti kan bevidne, er det ofte en rystende oplevelse at chatte over live-lyd med folk, du ikke kender, og en der åbner sluserne for chikane og had.

Ikke desto mindre deaktiverer Metas virtuelle sociale verden ikke stemmechat-mulighederne, en mærkelig beslutning for en virksomhed, der i det mindste er lidt selvbevidst om, at dens online platforme gang på gang er blevet brugt til at sprede had .

Nu tilføjer virksomheden Stemmetilstand, et nyt sæt kontrolelementer til stemmechat, der vil blive rullet ud i de kommende uger. Stemmechat er uforklarligt stadig aktiveret som standard, men vil snart komme med nogle mere detaljerede muligheder, der lader brugere vælge at deaktivere lyd fra fremmede i nærheden. Der er også en ny mulighed for at “forvanske” fremmedes stemmer og gøre dem til “uforståelige, venlige lyde” (dybest set Metas version af Simlish).

Billedkreditering: Horisont verdener

Med forvanskede stemmer på vil avatarer omkring dig kunne se, at du ikke kan høre dem via et mikrofonikon med gennemstregning. Du kan løfte en hånd til øret for at høre, hvad de har at sige uden at skulle tilføje dem til dine venners liste, men egentlig… hvorfor skulle du det?

I marts introducerede Meta en funktion kaldet “personlig grænse” for at holde en lille 4-fods buffer mellem avatarer i Horizon Worlds. Muligheden, som formentlig blev implementeret for at imødegå åbenlyse bekymringer om rumlige sociale netværk og seksuel chikane, er som standard aktiveret for fremmede.

Under en kort onboarding-sekvens fortæller platformen også brugerne, at de kan aktivere en “sikker zone”-indstilling for at slå lyden fra eller blokere brugere til enhver tid. Onboarding berører indstillingerne for sikker zone og forskellige bevægelseskontroller, men leder dig hurtigt ind i en fordybende live stemmechat-indstilling med totalt fremmede og overlader det til brugeren at få rummet til at føles sikkert for dem.

Horizon Worlds maksimerer interaktion som standard, hvilket er virkelig noget forvirrende i betragtning af den iboende risiko for at sætte folk løs på endnu mere fordybende sociale platforme uden grundigt at tænke igennem alle de måder, hvorpå tingene kan gå galt. Og Meta vokser allerede sit kerne-metaverse-produkt, udvides til brugere i Storbritannien i denne uge.

På den ene side er det godt, at Meta tilføjer nye stemmestyringer til Horizon Worlds, ligesom det er godt, at de tilføjede en lille rumlig buffer mellem avatarer. Men det er umuligt ikke at undre sig over, hvorfor disse stemmechat-muligheder ikke var indbygget fra begyndelsen – og hvorfor Horizon Worlds ikke som standard er til de sikreste, mest private indstillinger over hele linjen.

I sidste ende er det et sigende tegn på, at Meta med Horizon Worlds igen bygger flyet, mens det flyver. Hvad det vil betyde for brugerne og samfundet som helhed, lærer vi sandsynligvis først, når den virtuelle verden er fyldt med passagerer.

lignende indlæg

Leave a Reply