Måltidsleveringsservice Daily Harvest tilbagekalder linseprodukt, efter kunder melder sig syge – TechCrunch

1
Måltidsleveringsservice Daily Harvest tilbagekalder linseprodukt, efter kunder melder sig syge – TechCrunch

Plantebaseret måltid leveringstjeneste Daily Harvest har udsendt en offentlig minde om af deres franske linse- og porre-smuldreprodukt den 22. juni, efter at snesevis af kunder har rapporteret, at de blev syge efter at have spist det, Wall Street Journal rapporter. Nogle mennesker har rapporteret, at de har gennemgået en operation for at fjerne deres galdeblærer efter at have spist produktet, sagde rapporten. I nogle tilfælde sagde forbrugerne, at deres læger ikke var i stand til at afgøre, hvorfor deres patienter oplevede leverskader, mavesmerter, feber og meget mere.

Daily Harvest sagde i en blogindlæg at alle patogen- og toksikologiske resultater er kommet tilbage negative indtil videre, men at det vil fortsætte med at udføre test. Virksomheden siger, at det er i kontakt med kunder, der har rapporteret bivirkninger og indsamler data for at fremme undersøgelsen.

“Vi lancerede en undersøgelse for at identificere årsagen til de sundhedsproblemer, der rapporteres,” sagde virksomheden i blogindlægget. “Vi arbejder tæt sammen med FDA og med flere uafhængige laboratorier for at undersøge dette. Vi arbejder sammen med en gruppe eksperter for at hjælpe os med at komme til bunds i dette – det omfatter mikrobiologer, toksin- og patogeneksperter samt allergiker.”

Wall Street Journal rapporterer, at FDA afviste at bekræfte, om det undersøger produktet.

Det New York-baserede firma havde i sidste uge bedt kunder om at skille sig af med det franske linse- og porre-smuldreprodukt, efter at et “lille antal” mennesker rapporterede om mave-tarm-ubehag. Daily Harvest havde tilbudt en kredit på $10 til folk, der købte produktet, som blev lanceret i april.

Daily Harvest lancerede i 2015 og sagde, at det var det vurderet til mere 1 mia efter sin Serie D-finansiering i november sidste år. Virksomheden er blevet bakket op af en række berømtheder, herunder Bobby Flay, Gwyneth Paltrow, Serena Williams og flere. Daily Harvest får ofte influencers til at prøve deres produkter, hvoraf nogle nu har dokumenteret deres sygdom på Instagram og TikTok.

Daily Harvest har ikke reageret på TechCrunchs anmodning om kommentar.

lignende indlæg

Leave a Reply