Instagram tester nye aldersbekræftelsesværktøjer til konti over 18 år, inklusive videoselfies – TechCrunch

0
Instagram tester nye aldersbekræftelsesværktøjer til konti over 18 år, inklusive videoselfies – TechCrunch

Instagram har rodet i årevis på udkig efter bedre måder at administrere og engagere sig med yngre og ældre brugere – ikke bare for at være mere i overensstemmelse med reglerne, men for bedre at målrette alderssvarende og relevant indhold og annoncering til dem. I det seneste træk tester den Meta-ejede platform et nyt sæt funktioner – video-selfies, vouchering fra voksne venner og leverer et ID – designet til at verificere, hvornår folk siger, at de er 18 år og ældre.

Testen dækker amerikanske brugere, som nu potentielt vil se disse muligheder, hvis de forsøger at ændre deres alder fra under 18 til 18 år og derover.

Der er to grundlæggende brugstilfælde for dette nye verifikationssystem: voksne, der ved en fejl har registreret sig som teenagere og forsøger at indtaste deres korrekte alder; og teenagere, der forsøger at omgå platformens alderssvarende begrænsninger. Instagram har foretaget periodiske ændringer af disse begrænsninger, herunder at lave konti for yngre mennesker til standard til privat tilstand.

Navnlig ændrer dette ikke kontrollen ved registreringsprocessen, hvor du skal indtaste din fødselsdato. Ifølge virksomhedens regler skal du være fyldt 13 år for at tilmelde dig tjenesten.

I USA, når du ændrer din alder fra under 18 til 18 år og derover, bliver du bedt om at vælge en af ​​de ovennævnte muligheder. Du kan give et ID-kort som et pas eller et kørekort til verifikation. Virksomheden gemmer dit ID i 30 dage på sine servere, før det sletter det.

Billedkreditering: Instagram

Hvis du ikke har et gyldigt ID angivet i Instagrams acceptable ID-liste, kan du vælge video-selfie-metoden til aldersbekræftelse. Instagram har indgået et samarbejde med London-baseret digital identitetsstartup Yoti for denne del af verifikationen. Når en bruger har uploadet video-selfien, deler Meta den med Yoti, som bekræfter deres alder ved hjælp af dens specialtrænede AI. Når verifikationsprocessen er overstået, sletter begge virksomheder dataene.

Billedkreditering: Instagram

I dets hvidt papir om teknologien hævder Yoti, at AI’en bare kan estimere din alder, men ikke kan identificere dig. Firmaet sagde, at det har trænet sin model fra billeder af brugere over hele verden, der har givet samtykke til, at deres data kan bruges til forskning.

Den tredje måde at bekræfte din alder på hedder Social Vouching. Denne metode involverer tre af dine venner på 18 år og derover, som skal stå inde for din alder, og de kan ikke stå inde for nogen andre på det tidspunkt. Virksomheden sagde, at kuponen får listen over seks personer tilfældigt uden et familiemedlem på den.

De personer, du vælger til denne proces, vil modtage en bekræftelsesanmodning, og de skal behandle den inden for tre dage. De personer, der står inde for dig, vil få muligheder for at angive din aldersgruppe, såsom under 13 år, 13-17 år, 18-20 år, 21 år eller ældre, eller jeg er ikke sikker. Alle tre skal vælge den samme mulighed for at din aldersbekræftelse bliver godkendt.

Billedkreditering: Instagram

Meta sagde, at alle de oplysninger, du giver til aldersbekræftelse, er private, og de vil ikke være synlige for nogen. Virksomheden bemærkede også, at enheder og appbutikker bør udføre disse kontroller, så teenagere kan få en sikker oplevelse på tværs af alle apps og tjenester.

“At forstå en persons alder online er en kompleks, brancheomspændende udfordring. Vi ønsker at arbejde sammen med andre i vores branche og med regeringer for at sætte klare standarder for aldersbekræftelse online. Mange mennesker, såsom teenagere, har ikke altid adgang til de former for ID, der gør aldersbekræftelse overskuelig og enkel. Som branche er vi nødt til at udforske nye måder at nærme os dilemmaet med at verificere en persons alder, når de ikke har et id,” sagde virksomheden i en erklæring.

Meta tilføjede, at det er kontinuerligt udvikle AI til at opdage brugere, der lyver om deres alder. Selvom den ikke scanner fotos og videoer, leder den efter signaler som fødselsdagsindlæg for at identificere en brugers sande alder. AI hjælper også virksomheden med at holde teenagerne væk fra oplevelser for voksne som Facebook Dating og Mentorskab.

Instagram introducerede først et alderstjek ved at bede om fødselsdatoer under registreringen i 2019. Senere i 2021 gjorde det det obligatorisk for alle at oplyse deres fødselsdato.

Samme år lancerede det begrænsninger for teenagere som at gøre konti private som standard for brugere under 16 år, blokering af DM’er fra ukendte voksne og stoppe annoncører i at vise målrettede annoncer baseret på teenageres interesser og aktiviteter. Instagrams rival TikTok introducerede også lignende begrænsninger for brugere under 18 sidste år.

Sidste år rapporterede Wall Street Journal, at Instagram vidste, at dets platform påvirker unge brugeres mentale sundhed, men ignorerede dens indvirkning. Efter at have stået over for modreaktioner, tog firmaet mange skridt som at skrinlægge sine planer om at udvikle en dedikeret børne-app og udrulle stærkere forældrekontrol. Instagrams new age-bekræftelsesmetoder er endnu et forsøg på at beskytte teenagere mod skadeligt indhold.

lignende indlæg

Leave a Reply