Google News lancerer et nyt skrivebordsdesign med emnetilpasning – TechCrunch

1
Google News lancerer et nyt skrivebordsdesign med emnetilpasning – TechCrunch

Google Nyheder opdaterer sit skrivebordswebsted med et nyt design, der giver dig mulighed for at spore globale og lokale nyheder på én skærm. Redesignet placerer sektionen Dine Briefing, Lokale nyheder og Topvalg på en enkelt side i forskellige kolonner, så det er nemmere at følge med i nyheder om emner og regioner, du holder af.

Indtil nu, hvis du loggede på Google Nyheder, ville du først se overskriftersektionen sammen med vejrwidgetten på siden. Andre sektioner som World, For You og Local news var tilgængelige ved at rulle ned eller ved at klikke på disse emner fra sidebjælken.

Sådan ser Google News ud i sin gamle avatar

Redesignet flytter alle emner fra sidebjælken til toppen af ​​skærmen for bedre at kunne rumme andre kolonner som lokale nyheder og topvalg. Vejr-widgetten fylder nu en lille smule øverst til højre på skærmen. Google har forsøgt at kopiere følelsen af ​​at læse en avis eller et magasin – men gennem en desktop-webside.

“Denne ændring er blot den seneste måde, vi bringer lokale nyheder til brugere over hele verden på. Sidste år udvidede vi en funktion på Google Søgning, så læsere over hele verden nu kan se en karrusel af lokale nyhedshistorier, når Google finder lokal nyhedsdækning, der er relevant for deres forespørgsel. Dette hjælper dem med nemt at finde historier fra lokale nyhedsudgivere,” sagde virksomheden i en erklæring.

Det nye udseende til Google Nyheder

Hvad mere er, kan du klikke på knappen Tilpas ved siden af ​​Dine emner sektionen for at vælge emner, som du vil se på startsiden, og endda blande deres rækkefølge af udseende.

Billedkreditering: Google

Det nydesignede Google Nyheder har også en fornyet Fact Check-sektion, som nu også viser dig den originale påstand og verificerede vurdering for mere kontekst. Tidligere på året udrullede Google en ny “meget citeret” etiket i søgning for at fremhæve den originale kilde til en historie.

Den fornyede Fact Check-sektion, som giver mere kontekst

Virksomheden bemærkede, at sammen med disse ændringer vender Google News tilbage til Spanien efter otte år, takket være den nye lov om ophavsret. Firmaet hævder, at Google News allerede er til stede i 125 lande og 40 sprog, og det driver 24 milliarder klik til udgivernes websteder hver måned.

Google sagde, at det åbner for ansøgninger til sin News Equity Fund, et tilskud til uafhængige journalister eller små nyhedsorganisationer til at producere originale historier. Firmaet vil acceptere ansøgninger indtil 21. juli fra næsten alle lande over hele verden, undtagen Kina og Rusland.

I går droppede Google stille og roligt sin appel mod en bøde på 500 mio. EUR i antitrust-nyheder i Frankrig. Dette skete, efter at de franske myndigheder accepterede firmaets adfærdsmæssige løfter, der blev tilbudt i december. I et blogindlæg bemærkede Google, at det har lavet indholdsaftaler med mere end 150 udgivelser i landet.

lignende indlæg

Leave a Reply