Ford vælger Spaniens fabrik til at bygge ‘rentable’ elbiler – TechCrunch

0
Ford vælger Spaniens fabrik til at bygge ‘rentable’ elbiler – TechCrunch

Ford sagde onsdag, at de vil bygge sin næste generation af elektriske køretøjer til Europa på sin fabrik i Valencia, Spanien.

Bilproducenten sagde, at den valgte Valencia-fabrikken frem for dens anlæg i Saarlouis, Tyskland, for dens evne til at bygge rentable elbiler, der opfylder efterspørgslen fra europæiske kunder, ifølge Ford. Virksomheden sagde, at fabrikken kunne begynde at producere elektriske og tilsluttede køretøjer senere i dette årti.

Nøgleordet her er “rentabel”, hvilket betyder, at virksomheden forventer, at det vil være billigere at bygge elbiler i Spanien end på sin tyske fabrik. TechCrunch kontaktede Ford og bad om en kommentar om, hvordan dette kan påvirke job i Tyskland og Spanien. TechCrunch vil opdatere artiklen, når virksomheden svarer.

“At bringe vores helt nye elektriske køretøjsarkitektur til Valencia vil hjælpe os med at opbygge en profitabel forretning i Europa, sikre høj værdiansættelse og øge Fords udbud af premium elektriske, højtydende, fuldt tilsluttede køretøjer, der opfylder efterspørgslen fra vores europæiske kunder.” Stuart Rowley, formand for Ford of Europe og virksomhedens chief transformation and quality officer, sagde i en erklæring.

I mellemtiden vil Fords fabrik i Köln, Tyskland, fortsætte med at fungere som det europæiske hovedkvarter for bilproducentens batterielektriske Model e-forretning og stedet for dens første indenlandske europæiske el-produktion. Bilproducenten investerer også 2 milliarder dollars i et elbilcenter der, med produktionen planlagt til at begynde i slutningen af ​​2023.

Ford laver store satsninger på elbiler verden over og investerer 50 milliarder dollars mod målet om at sælge 2 millioner elbiler årligt i 2026. Bilproducenten planlægger at lancere tre nye elektriske personbiler og fire nye elektriske erhvervskøretøjer i Europa i et forsøg på at sælge mere end 600.000 Elbiler årligt i Europa inden 2026 på vej mod at overholde EU’s 2035-forbud mod at producere forbrændingskøretøjer.

Det er værd at bemærke, at EU muligvis ikke når sit høje mål inden for den deadline, ifølge Elmar Kades, den München-baserede globale medleder af firmaets automotive og industrielle praksis.

“Det er svært at tro, at Europa i sidste ende vil skifte fuldstændigt til et ICE (gasmotor) forbud,” sagde Kades. “Alle ved, at Europa er kendt for at indgå kompromiser.”

I stedet vil elbiler sandsynligvis udgøre lidt over 80 % af EU’s nye køretøjsmarked i 2035, ifølge AlixPartners 2022 Global Automotive Outlook udgivet onsdag.

lignende indlæg

Leave a Reply