Florence Healthcare, en workflow-platform for kliniske forskere, indsamler 27 millioner USD ledet af Insight Partners – TechCrunch

0
Florence Healthcare, en workflow-platform for kliniske forskere, indsamler 27 millioner USD ledet af Insight Partners – TechCrunch

Florence Healthcare, som skaber software, der forbinder kliniske forsøgssteder, sponsorer og kontraktforskningsorganisationer, annoncerede i dag, at de har rejst en $27 millioner Series C-1 ledet af Insight Partners. Insight Partners er kendt for sit ScaleUp-program, der hjælper sine porteføljevirksomheder med at vokse hurtigt.

Florence Healthcare, som nu har rejst 114,1 millioner dollars til dato, som bruger sin seneste kapitalinfusion til at fordoble outputtet af kliniske forsøg ved at muliggøre fjernadgang. Det planlægger at ansætte, arbejde på sine produkter og øge forbindelserne mellem 10.000 kliniske forsøgssteder og sponsorer.

Virksomheden har to hovedprodukter. Dens eBinders forenkler operationer for kliniske forskere med et digitalt dokument-workflow, der inkluderer lovoverholdelse og fjernforbindelse. Dens SiteLink-platform forbinder i mellemtiden websteder, sponsorer og kontraktforskningsorganisationer. Virksomheden sagde, at SiteLink driver 4 millioner fjernforskningsaktiviteter hver måned.

Digitalisering af forskningsoperationer kan hjælpe kliniske forsøg med at komme tættere på underrepræsenterede patienter, som ikke kan rejse til store akademiske medicinske centre, siger virksomheden. Det hævder Florence Healthcare dets software udstyrer nu forskningssteder inden for 25 miles fra 80 % af den amerikanske befolkning.

lignende indlæg

Leave a Reply