Fitbit udruller en ny premium ‘Sleep Profile’-funktion for bedre at vurdere søvnmønstre – TechCrunch

1
Fitbit udruller en ny premium ‘Sleep Profile’-funktion for bedre at vurdere søvnmønstre – TechCrunch

Google annoncerede i dag, at Fitbit introducerer en ny premium-funktion kaldet “Sleep Profile”, som vil tilbyde brugerne en ny longitudinel analyse af søvnmønstre, samtidig med at søvndata bliver nemmere at fortolke.

Den nye søvnprofilfunktion vil analysere søvn på tværs af 10 nøglemålinger, herunder nye datapunkter som sengetidskonsistens, tiden før god søvn og forstyrret søvn. Disse nye datapunkter vil sammen med tidligere sporede metics som søvnvarighed og afslapning give brugerne et månedslangt overblik over deres søvnmønstre og kvalitet. Du vil blive forsynet med ideelle områder for hvert område for at se, hvor dine resultater falder, og for at bestemme, hvor du kan forbedre dig.

For at modtage en vurdering skal du bære din Fitbit-enhed for at sove i mindst 14 nætter pr. kalendermåned. Virksomheden bemærker, at jo mere du har enheden på for at sove, jo mere præcis vil vurderingen være, da søvnen kan variere fra nat til nat.

Google bemærker, at søvnprofil gør dine søvndata nemmere at fortolke med dyrekarakterer. Premium-medlemmer vil se deres søvndyr og månedlige søvnanalyse den første dag i hver måned. De dyr, du modtager, kan ændre sig fra måned til måned, og data indsamlet i løbet af måneden vil informere det næste dyr, du modtager den følgende måned. Google siger, at der ikke er et ideelt dyr, og at hvert enkelt dyr kan bruges til bedre at forstå dine søvnmønstre, og hvordan du kan forbedre din søvnkvalitet.

Fitbit søvnprofil funktion

Billedkreditering: Google

“Baseret på din sovende type adfærd, vil du se, hvor dine søvnmønstre er sammenlignet med andre som dig – uanset om det er at sætte en mere konsistent søvnplan eller skabe en sengetidsrutine som at prøve mindfulness-indholdet, der findes i Fitbit-appen for at hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere “, sagde Google i en erklæring. “At få kvalitetssøvn kan spille en afgørende rolle for dit generelle helbred og velvære, med dårlig søvn korreleret til øgede potentielle sundhedsrisici, herunder diabetes, kardiovaskulære problemer, fedme, dårlig kognitiv funktion og mere.”

Sleep Profile lanceres i Fitbit-appen til Premium-brugere med Sense, Versa 3, Versa 2, Charge 5, Luxe eller Inspire 2-enheder ved lancering. Brugere vil modtage deres første profil i ugen den 4. juli, efterfulgt af månedlige profiler leveret i Fitbit-appen den 1. i hver måned.

Fitbit siger, at siden det introducerede søvnfunktioner i 2009, har virksomheden analyseret over 22 milliarder timers søvndata, og at funktionerne fortsat er en af ​​de mest populære.

Det er værd at bemærke, at Googles nye Pixel Watch vil tilbyde Fitbits sundhedssporingsfunktioner, hvilket betyder, at den nye Sleep Profile-funktion kan finde vej over smarturet.

Google er ikke det eneste firma, der fokuserer på søvnfunktioner, da dagens meddelelse kommer, da Apple for nylig forbedrede søvnsporing i den næste version af watchOS. Søvnsporing inkluderer nu sporing af søvnstadier, som fortæller dig, hvor lang tid du bruger i hvert stadie, inklusive REM, kerne- og dybe søvnstadier, og hvornår du vågnede. Apple bruger maskinlæringsmodeller, der tager udgangspunkt i pulsmåling, såvel som iltmålinger i blodet og åndedrætsfrekvens for at bestemme, hvilket stadium du er i.

lignende indlæg

Leave a Reply