FFVII 25-års jubilæumsbegivenheden er klar til en Remake Part 2-afsløring

0
FFVII 25-års jubilæumsbegivenheden er klar til en Remake Part 2-afsløring

Den længe ventede anden del af Final Fantasy VII genindspilning kunne afsløres den 16. juni, eller det håber jeg i hvert fald. Square Enix’s Twitter-konto for at promovere det spil udsendt en Save the Date PSA den 16. juni kl. 18.00 ET / 15.00 PT, hvor den går live på Twitch og YouTube med en kort 10-minutters præsentation. Det tilføjede “vær venlig at være spændt” til slutningen, hvilket, jeg indrømmer, gjorde mig begejstret.

Udkommer del 2 i 2023? Kommer der en del 3? Er den første rate nogensinde vil blive udgivet på Xbox? Så mange spørgsmål.

Arrangementet kommer til at handle om mere end blot det seneste på FFVII genindspilning, ser det ud til. Square Enix kalder det Final Fantasy VII 25th Anniversary Celebration Broadcast, og vi kan forvente at høre mere om indhold, der kommer til sin prequel møder Battle Royale titel Final Fantasy VII: The First Soldier.

Square Enix har allerede haft en stor udstilling for sin Final Fantasy serie denne sommer, og det første store udsnit af Final Fantasy XVI’s gameplay blev vist frem ved Sonys State of Play-præsentation i sidste uge. Det ser ud til, at de fede annonceringer vil fortsætte, og det er faktisk spændende. Den eneste smerte kommer fra at indse, at disse teasere bliver nødt til at klare os i det mindste endnu et år til spillets udgivelse.

lignende indlæg

Leave a Reply