August Health digitaliserer seniorbofællesskaber for bedre pleje – TechCrunch

1
August Health digitaliserer seniorbofællesskaber for bedre pleje – TechCrunch

Seniorbofællesskaber er ofte afhængige af papir- eller ældresystemer til at styre deres drift, hvilket gør det vanskeligt for sundhedsudbydere at holde styr på beboernes behov. august Sundhed er på en mission for at ændre det med et SaaS-system, der er skabt specielt til seniorboliger. Virksomheden har rejst en $15 millioner serie A, ledet af Matrix Partners og den tilbagevendende investor General Catalyst. Runden inkluderede også deltagelse fra Dan Baty, grundlæggeren af ​​Columbia Pacific, og Arine Whitman, grundlæggeren af ​​Formation Capital. Dette bringer August Healths samlede rejste hidtil til $17,6 millioner.

Virksomhedens vertikale SaaS, der administrerer pleje og compliance for tusinder for ældre beboere, og det inkluderer også en virtuel plejeplatform, der muliggør telesundhedsbesøg hos læger. Medstifter Erez Cohen siger, at omkring 74% af seniorbofællesskaber stadig drives på papir.

Cohen er anden gangs grundlægger, hvis første startup, Mapsense, var købt af Apple i 2015. Han mødte sin medstifter, Dr. Justin Schram, på en legeplads i Bernal Heights i 2020, hvor begge deres børn legede.

Cohen havde for nylig forladt sin stilling hos Apple, hvor han ledede en ingeniør- og produktgruppe, efter at Mapsense blev opkøbt, og ledte efter missionsdrevne muligheder. På det tidspunkt var Schram medicinsk direktør for Landmark Health, en sundhedsgruppe, der fokuserer på ældre patienter.

Mange boede i seniorbofællesskaber, hvilket gav Schram en chance for at se, hvordan mange boliger stadig fungerede på papir og gamle teknologisystemer, hvilket gjorde det sværere for Landmarks udbydere at få adgang til information om deres patienter. For eksempel, hvis en udbyder ønskede at kende en patients medicinliste, plejeplan, historie om nylige hændelser eller vægt- og vitale tendenser, var de nødt til at grave gennem papirjournaler på stedet. Dette gav et problem, især når der var en nødsituation.

“Justin delte sin erfaring med mig, når jeg arbejdede i seniorbofællesskaber, hvor noget af samfundets vigtigste arbejde finder sted, men alligevel er samfundene underbetjent af moderne teknologi af høj kvalitet til at understøtte deres omfattende og komplekse plejeoperationer,” sagde Cohen til TechCrunch og tilføjede. at COVID understregede disse problemer.

De to begyndte at besøge lokalsamfund, hvor Dr. Schram tidligere havde patienter og så en mulighed for at støtte administratorer og plejere ved at bygge software, der kunne automatisere travlt arbejde, forenkle overholdelse og strømline samfundstjenester, tilføjede Cohen.

Folk, der arbejder på ældreplejeboliger, kæmper ofte med tidskrævende papirarbejde, herunder indflytningspakker, ansigtsark, akutte ringbind, medicinadministration og serviceplaner. “Når nogle oplysninger bliver opdateret det ene sted, forbliver de ofte forældede det andet, og kilden til sandhed bliver svær at identificere,” sagde Cohen. “Dette har ført til retssager, det forbliver ofte forældet, hvor uensartede optegnelser har resulteret i skade eller død.”

Papirjournaler gør også sporing af grundlæggende analyser meget vanskelig. For eksempel sagde Cohen, at personale på ældreplejehjem ofte har problemer med at spore (for eksempel) hvor mange fald der er sket i deres facilitet, hvor meget de skal opkræve for nye beboere og den gennemsnitlige skarphed på tværs af lokalsamfund.

Ud over at det påvirker beboernes pleje, fører dette til personaleudbrændthed. Mange ældreboliger har personalemangel og kæmper for at rekruttere yngre medarbejdere, især under COVID, sagde Cohen.

August Health hjælper ved at oprette en digital opkrævning for hver beboer med al den kerneinformation, der er nødvendig for at koordinere deres pleje, kommunikere med familiemedlemmer og eksterne udbydere, opretholde overholdelse af statens regler og drive virksomheder med synlighed i analyser. For eksempel digitaliserer den indflytningsprocessen, samler den medicinske, sociale og personlige historie for hver enkelt patient, såvel som deres præferencer, og synkroniserer den i realtid.

Familiemedlemmer får adgang til en portal til at udfylde oplysninger, opdatere journaler, få synlighed på beboerens pleje og betalingsmuligheder. Disse data går direkte til en beboerplejejournal, hvor boligens personale kan foretage vurderinger, oprette plejeplaner, kortlægge statusnotater, spore hændelser, generere og opbevare væsentlige dokumenter og administrere medicin og overvåge tendenser.

Det er vigtigt, at August Healths compliance-værktøjer også udfører en realtidsevaluering af lovoverholdelse baseret på statsspecifikke krav og genererer automatiske påmindelser, hvis krav mangler eller skal opdateres, sagde Cohen. “Løsningen hjælper med at spore og automatisere overholdelse, hvilket er et enormt smertepunkt for kunder, der historisk set kræver en hel masse mental belastning, sticky notes og Excel-regneark for manuelt at spore forfaldsdatoer for at undgå henvisning eller bøder.”

Cohen sagde, at August Healths største konkurrenter er ældre systemer, der oprindeligt blev bygget til andre industrier. For eksempel blev Yardi oprettet som en generel ejendoms- og ejendomsadministrationssoftware, men tilføjede hjælpeværktøjer til pleje gennem erhvervelse. PointClickCare er på den anden side bygget som en postakut, dygtig sygeplejesoftware og er en EPJ på hospitalsniveau, hvilket betyder, at det ofte er svært for Assisted Living-brugere at navigere. Andre muligheder inkluderer AL Advantage, Tabula Pro og Caring Data.

Opstarten tjener penge gennem sine to hovedprodukter: et kun indflytningsprodukt, der er begrænset til den indledende arbejdsgang. August Health opkræver et gebyr pr. aktiv beboer hver måned. Størstedelen af ​​dets kunder er også på dens end-to-end Assisted Living-softwareplatform, som også opkræver fællesskaber pr. aktiv beboer hver måned.

“Vi følger vores kunder, så de ikke betaler for tomme senge, men i stedet kun for faktiske beboere i samfundet,” sagde Cohen.

lignende indlæg

Leave a Reply