Apple er endelig ved at blive seriøs med at fjerne uønskede beskeder – TechCrunch

0
Apple er endelig ved at blive seriøs med at fjerne uønskede beskeder – TechCrunch

Apple har netop udrullet den anden udviklerbeta til iOS 16, og den første ting, der har fanget vores øje, er fornyet beskedfiltrering. Med denne opdatering har virksomheden signaleret, at det bliver seriøst med at strømline dine SMS-baserede beskeder.

Her er en hurtig gennemgang af, hvad der er inkluderet i den nye opdatering:

Den nye opdatering tillader udviklere af filterudvidelser – som den, der er bygget af Truecaller, eller Apples eget SMS-filter tilgængeligt i Indien og Brasilien – at klassificere ikke-personlige beskeder i 12 underkategorier inden for “Transaktioner” og “Kampagner.” Transaktionskategorien inkluderer finans, påmindelser, ordrer, sundhed, offentlige tjenester, vejr, transportør, belønninger og andre; Kampagnekategorien inkluderer tilbud, kuponer og andre.

I løbet af dette års Worldwide Developer Conference (WWDC) session, Apple detaljerede, hvordan udviklere kan inkorporere disse kategorier i deres SMS-filtre. Baseret på dette ser det ud til, at de nye kategorier kun vil være tilgængelige for indiske brugere. Vi har bedt Apple om at afklare, om disse underkategorier vil være tilgængelige i andre lande, og vi vil opdatere historien, hvis vi hører tilbage.

Apple beskeder

Billedkreditering: Æble

Indiske iPhone-brugere vil også få uddragbare begivenheder – såsom en film eller en togbilletbestilling – som Siri-forslag, i meddelelsestråde og i kalenderindbakken. Apple vil sørge for, at du ikke går glip af dit tog.

Der er også en vis glæde for USA-baserede brugere. Når iOS 16 ruller ud, vil brugere være i stand til at rapportere spam-beskeder til udbydere med en ny “Rapporter uønsket”, der vil være synlig i appen Beskeder under kategorien Ukendte afsendere. I sine Release Notes til iOS 16 beta 2 sagde Apple, at denne funktion kun vil være tilgængelig hos udvalgte udbydere, men der er ingen information om, hvilke udbydere der kan være på nuværende tidspunkt.

Hvad mere er, hvis du bruger din iPhone i dual-SIM-tilstand, vil du også være i stand til det filtrere beskeder baseret på deres SIM-kort.

I årevis, på Android, har apps som Microsoft SMS Organizer har gjort livet nemt for brugerne ved at tilbyde at filtrere SMS-baserede beskeder i forskellige kategorier. Mens Apple introducerede filtrering med iOS 14, bringer denne nye underkategoriopdeling appen Beskeder på del med sine Android-modstykker.

lignende indlæg

Leave a Reply