Airrow automatiserer batteri- og nyttelastbytning til droner – TechCrunch

1
Airrow automatiserer batteri- og nyttelastbytning til droner – TechCrunch

Ethvert givet år er re:Mars’ virkelige ubesungne højdepunkt det dusin eller deromkring startups og forskere, der viser deres varer frem på udstillingsgulvet. Der er altid et par fede projekter, der på en eller anden måde har formået at undslippe vores radar indtil videre. Los Angeles-baserede Airrow sprang ud med et smart produktudbud.

Opstarten laver en enhed designet til automatisk at fjerne og udskifte batterier og nyttelast til droner. Den fungerer på samme måde som en CNC-maskine eller 3D-printer med et portal, der bevæger sig langs X- og Y-akser for at få batteriet fra opladeren til dronen og tilbage igen.

Processen er i øjeblikket en manuel, der kræver, at et menneske skifter og erstatter. Det er kun lidt ubelejligt én til én, men det kan blive et stort besvær, når man skalerer op, som f.eks. i tilfælde af dronebaserede madleveringsprogrammer.

Systemet er stadig i meget tidlige stadier. Holdet fremviste batteribytte ved begivenheden og arbejder i øjeblikket på at udvide processen til at omfatte nyttelast. I øjeblikket tager et bytte hele to minutter fra start til slut, men Airrow arbejder på at få det ned på omkring 30 sekunder. Én ting ad gangen for et lille team, der i dag består af fem medarbejdere. Udvidelse af medarbejderstaben er en stor del af virksomhedens planer, da det ser ud til at hæve sin næste runde, hvilket tilføjer de $350.000 pre-seed, det indtil videre er samlet op.

Ud over leveringsapplikationer er militær brug en vigtig potentiel kunde her. De har trods alt brug for droner og har dybe lommer, når det kommer til at investere i teknologiske løsninger. Grundlægger og administrerende direktør Menachem Fehler fortæller mig, at virksomheden hidtil har været i samtaler med Navy SEALs om potentielle indsættelser, som kunne hjælpe med at holde droner konstant i luften. Airrow har også talt med adskillige retshåndhævende organisationer.

Løsningen kommer ikke billig. Startup’et kigger i øjeblikket på et prispunkt på mellem $80.000-$100.000 for et bundt, der også inkluderer en drone.

“På dette stadium ser vi stadig på, hvad der er den bedste tilgang, men vi ønsker at levere end-to-end-løsningen,” siger Fehler til TechCrunch. Virksomheden vil også tilpasse systemet til at arbejde med forskellige droner for at imødekomme en kundes specifikke behov.

lignende indlæg

Leave a Reply